Μυοκτονίες

 
 
 
 
 
Στην INSECTA PCS εφαρμόζουμε αποτελεσματικές μυοκτονίες γρήγορα και σε χαμηλές τιμές, έχοντας τεράστια εμπειρία στην καταπολέμηση τρωκτικών όπως ποντίκια, αρουραίοι, νυφίτσες, τυφλοπόντικες, μυοκάστορες κ.α.

Η μυοκτονία γίνεται για τον έλεγχο των τρωκτικών σε ένα χώρο. Πραγματοποιείται με τη χρήση αιμολυτικών τρωκτικοκτόνων δολωμάτων τελευταίας γενιάς & εξαιρετικής αποτελεσματικότητας, που επιφέρουν το θάνατο στα τρωκτικά μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς δυσάρεστες οσμές, και χωρίς να κινδυνεύουν ζώα μη στόχοι (σκύλοι, γάτες).
 
 
 
 
 
Τα δολώματα τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς μυοκτονίας, τόσο για την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες και τα ζώα, όσο και για να δίνουν στα τρωκτικά την αίσθηση της φωλιάς ώστε να τα καταναλώσουν.

Στις περιπτώσεις που η χρήση μυοκτόνων δολωμάτων είναι απαγορευτική, γίνεται χρήση παγίδων σύλληψης και άμεσης εξόντωσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ασθένειες Τρωκτικών
 

 
Η καταπολέμηση των τρωκτικών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, καθώς τα διάφορα είδη τρωκτικών (κυρίως ποντίκια και αρουραίοι) είναι φορείς επικίνδυνων μεταδοτικών ασθενειών, θανατηφόρων για τον άνθρωπο.

Πανώλη, τυφοειδής πυρετός (Rickettsia mooseri), τριχινέλλωση (Trichinella spiralis), σαλμονέλλωση (Salm. typhimurium), λεπτοσπείρωση ή νόσος του Weil (L. icterohaemorrahagiae) και Rat bite fever (Ασθένεια από δάγκωμα ποντικού), είναι μερικές μόνο από τις νόσους τις οποίες μεταφέρουν τα τρωκτικά, τα οποία αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
 
 
 
 
 
Επαγγελματική Βοήθεια
 

 
Στην INSECTA PCS γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο αντιμετώπισης των επιβλαβών τρωκτικών, μέσα από αποτελεσματικές μυοκτονίες με σύγχρονες τεχνικές και τελευταίας γενιάς αιμολυτικά δολώματα.

Σας παρέχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε χαμηλές τιμές, αναλαμβάνοντας την καταπολέμηση τρωκτικών σε μονάδες εκτροφής ζώων, σε εργοστάσια και βιοτεχνίες τροφίμων και στο αστικό περιβάλλον.

 
 
 
 
 
 
 
Τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων μυοκτονίας της INSECTA PCS
 

 
 
 
 
 
 
 
Χαμηλό κόστος
 
 
 
 
 
 
 
 
Ελκυστικότητα
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτελεσματικότητα στα ανθεκτικά είδη
 
 
 
 
 
 
 
 
Αμεσότητα (ένα γεύμα σκοτώνει)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ευκολία στη χρήση (τοποθέτηση)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαριότητα (δεν ρυπαίνουν, δεν σκορπίζονται)
 
 
 
 
 
 
 
 
Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες
 
 
 
 
 
 
 
 
Μακρόχρονη δράση και δυσκολία προσβολής από έντομα
 
 
 
 
 
 
 
 
Απόλυτη ασφάλεια
 
 
 
 
 
 
 
 
Ιδιαίτερα τα κηρώδη δολώματα δεν είναι ελκυστικά για τα πουλιά, τις πάπιες και τις κότες (περιέχουν πικραντική ουσία). Εξαίρεση αποτελούν ορισμένες φυλές σκύλων.
Ο υπεύθυνος επιστήμων που εκτελεί υπό την παρουσία του και ευθύνη την μυοκτονία, συντάσσει αρχείο μυοκτονίας και εκδίδει πιστοποιητικό μυοκτονίας για κάθε πελάτη, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα τον ενημερώνει γραπτώς.
 
 
 
 

Είδη Τρωκτικών

 

 
Τα κύρια είδη ποντικών και αρουραίων που συναντάμε στην Ελλάδα είναι:
 
 
Mus Musculus
 

Mus Musculus

 
Ο Μus musculus, γνωστός και ως οικιακός ποντικός. Είναι παμφάγος, κάνει φωλιές οπουδήποτε, σκαρφαλώνει στους τοίχους με άνεση, ζει μέχρι 3 χρόνια και έχει 4-6 γέννες το χρόνο.
 
 
 
Rattus Rattus
 

Rattus Rattus

 
Ο Rattus rattus, γνωστός και ως μικροεπίμυς. Είναι μεγαλύτερος του οικιακού ποντικού, είναι ευκίνητος και δραστήριος, ζει μέχρι 6 χρόνια και έχει μέχρι 6 γέννες το χρόνο.
 
 
 
Rattus Norvegicus
 

Rattus Norvegicus

 
Ο Rattus Norvegicus, γνωστός και ως μεγαλοεπίμυς. Είναι ακόμα μεγαλύτερος, προτιμά να τρώει κρέας σε ποσότητες, κάνει φωλιές κυρίως υπόγειες και σκαρφαλώνει στους τοίχους με δυσκολία.
 
 
 
 
Οι επίμυες ποντικοί ανήκουν στο γένος Apodemus, του οποίου τα πλέον γνωστά είδη είναι τα Apodemus Sylvaticus, Apodemus Agrarius και Apodemus Flavicolis.