Απολυμάνσεις

 
 
 
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την καταπολέμηση μικροβίων όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες σε έναν χώρο. Για τον λόγο ότι τα μικρόβια αυτά μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια οι απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται με ψυχρή εκνέφωση (cold fogging).

Στην INSECTA PCS διαθέτουμε μεγάλη γκάμα τέτοιων μηχανημάτων για την κάλυψη κάθε χώρου (οικίες, βιομηχανίες, εταιρείες, γραφεία, δημόσια κτήρια κ.α.)
Την απολύμανση την εφαρμόζουμε για να εξαλείψουμε το μικροβιακό φορτίο κατά την έξαρση κάποιας γρίπης, ίωσης ή χώρου που έχει επιβαρυνθεί μικροβιακά από τρωκτικά, έντομα, λύμματα, προϊόντα σε σήψη κ.α.

Με ειδίκευση στον τομέα της υγιεινής δημοσίων χώρων, τα συνεργεία που διαθέτουμε απολυμαίνουν: ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, χώρους εργασίας, χώρους μαζικής εστίασης, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, πλοία, σχολεία και οποιονδήποτε χώρο στον οποίο υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών και βακτηρίων, που δημιουργούν ασθένειες όπως γρίπη Η1Ν1, Covid19, μηνιγγίτιδα κ.α.
 
 
 
Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα για επαγγελματίες και οργανισμούς, κάνοντας μεγάλες προσφορές.

Η INSECTA PCS είναι απολύτως εναρμονισμένη με τις διατάξεις της Ε.Ε., ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του Υπουργείου Γεωργίας (αρ. Αδ.: 128242/09) και παρέχοντας σε επιχειρήσεις υγεινομικού ενδιαφέροντος φάκελο παρασιτοκτονίας για όλα τα πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000, HAACP. Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. απολυμαντικά, κορυφαίας ποιότητας και απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα συντροφιάς.

Εκεί που δημιουργείται η ανάγκη για απολύμανση και προστασία, η INSECTA PCS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην υγιεινή του σπιτιού και της επιχείρησής σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να ζητήσετε συμβουλές, αλλά και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές μας τιμές!