Ανίχνευση Τερμιτών

 
 
 
Η ανίχνευση τερμιτών πραγματοποιείται μέσω αυτοψίας, όταν υπάρχει υποψία ή ένδειξη (από σημάδια ή ζημιές) ότι ένας χώρος έχει προσβληθεί από τερμίτες.

Στην INSECTA PCS είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε μέσω οπτικού ελέγχου όλα τα δυνητικά σημεία εισόδου ή προσβολής, όπως ξύλινα πατώματα, ντουλάπια, ντουλάπες, συρτάρια, κάσες, βιβλιοθήκες και επιφάνειες δομικών στοιχείων.

Μέσα από τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας επεμβαίνει δραστικά, προβαίνοντας από την ανίχνευση τερμιτών στη σίγουρη και ασφαλή καταπολέμησή τους.
 
 
 
 
 
 
 

T3i All Sensor

 
Στην INSECTA PCS κάνουμε χρήση του T3i All Sensor, του ακριβέστερου μη επεμβατικού ανιχνευτή που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Ο μοναδικός σχεδιασμός 3 σε 1, ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία ραντάρ της Termatrac, τον αισθητήρα σχετικής και άμεσης υγρασίας, καθώς και έναν θερμικό αισθητήρα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το T3i All Sensor σχεδιάστηκε για να βοηθά τους χειριστές να εντοπίζουν, να επιβεβαιώνουν και να παρακολουθούν την παρουσία και την έκταση των τερμιτών και άλλων παρασίτων. Σε συνδυασμό με την εκπαίδευση πιστοποίησης T3i, που παρέχεται σε όλους τους ιδιοκτήτες και χειριστές του, είναι εύκολος στη χρήση, ακριβής και αποδοτικός.
 
 
 
 
 
 
Τεχνολογία ανίχνευσης με ραντάρ
 
Τεχνολογία ανίχνευσης με ραντάρ
 
Ο αισθητήρας ραντάρ του T3i All Sensor χρησιμοποιεί μη επεμβατικά μικροκύματα χαμηλής ενέργειας, που διεισδύουν στα δομικά υλικά για να ανιχνεύσουν τη δραστηριότητα. Οι χαμηλές εκπομπές ραντάρ υψηλής συχνότητας, επιτρέπουν στο χειριστή να εντοπίζει και να παρακολουθεί τη δραστηριότητα τερμιτών και άλλων εντόμων χωρίς διαταραχές. Η τεχνολογία ραντάρ τροφοδοτεί με δεδομένα την εφαρμογή T3i Operate (συσκευή Android), την οποία οι χειριστές μπορούν να «αποθηκεύσουν» και να χρησιμοποιήσουν για αναφορές πριν και μετά τη θεραπεία.
 
 
 
Αισθητήρας άμεσης και σχετικής υγρασίας
 
Αισθητήρας άμεσης και σχετικής υγρασίας
 
Η τεχνολογία υγρασίας T3i All Sensor λειτουργεί βάσει χωρητικότητας, ανιχνεύοντας διαφορές υγρασίας που ξεπερνούν το διπλάσιο του βάθους άλλων μετρητών της αγοράς (60mm). Οι χειριστές μπορούν να αποκτήσουν μια άμεση ανάγνωση σύροντας το στρώμα υγρασίας στην επιφάνεια στην οποία εργάζονται. Η λειτουργία άμεσης υγρασίας δείχνει οποιαδήποτε μικρή αύξηση ή μείωση της υγρασίας σε ποσοστό κλήσης.
 
 
 
Θερμικός Αισθητήρας
 
Θερμικός αισθητήρας
 
Επιλέγοντας ένα σημείο αναφοράς, ο θερμικός αισθητήρας T3i εντοπίζει τις φυσιολογικές ή μη φυσιολογικές αλλαγές της θερμοκρασίας γύρω από την περιοχή ενδιαφέροντος. Μέσα από μια απλή διαδικασία, τα δεδομένα εμφανίζονται με ένα απλό αριθμητικό γράφημα.